Missie en Visie – Tandartspraktijk de Vries – Dronten

Missie en Visie

Missie

Onze missie, waar staan we voor… ? 

Een professioneel continue bijgeschoold team, dat zich met veel (werk)plezier en patiëntvriendelijke aandacht inzet voor transparante kwaliteitsgerichte mondzorg om de maximaal haalbare mondgezondheid te bereiken.

Visie

Onze visie, waar gaan we voor…?

Wij streven ernaar om u tot op hoge leeftijd uw eigen tanden en kiezen te laten behouden. Preventie is daarbij het toverwoord!

Wij geloven erin dat een goed verzorgde mond aan een gezond lichaam bijdraagt en andersom. Wij zullen ons maximaal inzetten om u zo enthousiast te maken dat u gemotiveerd bent om dagelijks uw gebit, tandvlees en mondholte te reinigen. Hiermee kunt u tandvleesproblemen voorkomen en uw eigen tanden en kiezen behouden, waardoor lichamelijke gezondheidsrisico’s als gevolg van een slechte mondgezondheid vermeden worden.

Is er toch een behandeling nodig? Na onderlinge overeenstemming werken we in up-to-date behandelmethoden met de best beschikbare materialen en juiste apparatuur aan uw maximaal haalbare mondgezondheid.

De samenwerking tussen patiënt en zorgverlener, om met volledige mondzorg een zo goed mogelijke mondgezondheid te bereiken, draagt bij aan een goede algemene lichamelijke gezondheid met als gezamenlijk eindresultaat een betere levenskwaliteit!!

Tandartspraktijk de Vries in Dronten

Tandartspraktijk de Vries is sinds 2004 gevestigd in Dronten. In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Neem contact met ons op